måndag 11 oktober 2010

Ving Man Group


För 12 år sedan möttes vi på Kreta. Vi slet tillsammans som reseledare under en sommarsäsong. Förutom att vi arbetade tillsammans så ingick vi i formationen "Martini-klubben". I helgen hade vi en liten reunion och en alldeles förtäfflig helg i Stockholm. Den där säsongen skapade starka band, Martin, Kalle och jag har sedermera blivit vänner för livet och vi ses med regelbunden basis. Vår Norrman Odd som bor i Danmark, ser vi inte lika ofta. Dessutom hade Kalle ordnat med ett gästspel. Vår chef från Kreta, Marcus, tittade förbi. Det blev många minnen och många glada skratt.

Förutom Martini-klubbens reunion så var helgens stora händelse Blue Man Group på Göta Lejon. En visuellt och effektmässigt otroligt imponerande föreställning. Jag hade dock önskat mer trummor och mindre trams. Det är väldigt mäktigt när de drar igång sina set med slagverk. Showen består dock till 70% av humorinslag, och det blir helt enkelt för mycket. Hade de ökat mängden musik och minskat ner på roligtheterna så hade det varit en helgjuten show. Men det är, trots allt, riktigt coola snubbar de där blå-männen!

Efter showen hamnade vi på en pub på söder. Här fick vi gästspel av ytterligare en reseledarkollega, Thesa. Dessutom fick vi stilla vårt kulturella sinne med en och annan dikt då vi råkade själa poeten Harrys bord på puben.

Får se till att ha Martini-klubbs reunions oftare. För detta var sjukt trevligt.

Inga kommentarer: