tisdag 16 november 2010

JOFA on Ice

För sjätte året i rad (eller något i den stilen) besöktes i fredags premiären av Jul på Liseberg i sällskap med bröllopsdagsfirande Linda och Krille. Dessa besök har blivit fyllda av traditoner:

  • Middag på Värdshuset (i år en fantastisk Hjortfilé och Hjortkorv) samtidigt som själva invigningen så att vi missar när lamporna tänds. Traditon!
  • Glöggdrickande. Tradition så klart!
  • Femkamp. Tradition.
  • Kaffeost förtärdes hos trevliga Arjeplog-invånare. Tradition!
  • Jäger vid Gasten. Detta är dock en tradition som skall brytas. I år beställde vi nämligen även en gammeldansk. Och oj vad mycket bättre det smakar en Jäger. Ny tradition skapad. Gammeldansk vid Gasten!

Dessutom passades det på att snöra på sig Hockeyrören och sätta på sig JOFA-hjälmen för första gången på 10 år. Skridskokungarna Krille och Ante entrade sedan Lisebergs isbana. Sjukt kul!

Efter detta stängde visst parken och vi fick snällt ta groggen på Dinner 22. Riktigt hyvens ställe för en drink det där... Rekommenderas.

Helgen fortsatte sedan söderöver i gratulationernas tecken. Först gratulerades de nygifta Per och Angela i Halmstad ( fick även chansen att umgås med både dem och deras nya fyrbenta familjemedlem, Råttweilern Nikki) och dagen därpå gratulerades lillasyster på födelsedagen i Ängelholm.

Inga kommentarer: