fredag 31 augusti 2012

Hjärta

Festival. Kräftskivefestivalen, Rådanefors. 24-26 augusti 2012.
Oj då.

Vilken överaskande fantastisk helg det var på Kräftskivefestivalen i Rådanefors!
Gick inte att föreställa sig vad som väntade.
Vi rattade vår husbill till mitt ute i ingenstans i de Dalsländska skogarna. Här låg det en liten röd klubblokal med tillhörande fotbollsplan.
Denna klubblokal och fotbollsplan var under tre dagar skådeplats för en uppvisning i kamratskap, vänlighet, avslappning, fest och musik.

På fotollsplanen var det tältplats. Vi som hade husbil fick dock slå upp vårt så kallade "vuxen-camp" (inklusive egen ölkyl) på parkeringen (vi var de första i festivalens sexåriga historia som inte bodde i tält, därav "öknamnet"). Lokalen användes som konsertlokal. Spelningar från kl 20:00-01:00 varje kväll på scenen inomhus. Och alla band och artister var verkligen grymt bra! Verkligen alla banden och artisterna. Jag är mycket imponerad!
I och kring lokalen huserade även Sunabs restaurang med kärleksfullt tillagad mat, samt Ghettobaren med brudar, spex och billig finsprit. Allt bara en kullerbytta ifrån varandra.

I övrigt så umgicks alla med alla som ett jättestort kompisgäng. Ca 80 personer på plats totalt inklusive banden. På dagarna var det brännboll, bad, kräftskiva, musikquiz, tipsrunda. grillning och allehanda upptåg. Vi själva pendlade mestadels mellan vårt eget "Vuxen-camp"  och "Camp Percivals".
 Gänget som arrangerar lägger verkligen ner sin själ i detta. Alla blir inkluderade. Alla skall trivas och ha det bra. Allt genomförs med kreativitet, humor och så oerhört, oerhört mycket hjärta!

1 kommentar:

PN sa...

Husbil på festival är överlägset. Kräfskivefestivalen var något utöver det vanliga, vill ni se bilder från festivalen så finns det några på sannas blogg. Sounds of sanna eller på kräfskivefestivalens facebooksida. Fy fan vad kul det var :-)