onsdag 4 februari 2009

Lattjo Lajvband?

Onsdag har, på något sätt, blivit det nya lördag. Denna just avslutade onsdagkväll spenderades i gott sällskap på Biljardpalatset. Mat och dryck i trevlig miljö till tonerna av helt bortglömda artister som Shebang och Feven. Men någon Biljard blev det aldrig tal om, dock. Istället fick vi höra på historier från S och C’s just avslutade och händelserika Norgeturné. En turné som i stora drag handlade om att följa en annan turné (med en mycket känd och energisk artist från Göteborg) från norsk stad till norsk stad, för att under 4 dagar se lika många konserter med ett och samma band. Kvällens stora fråga var hur man definierar ett sådan beteende. Är man en stalker? En groupie? Eller tycker man helt enkelt bara att det är ett helt grymt liveband? Ett sådant band som Packe helt briljant, spontant och lysande kom på borde döpas till Lattjo Lajvband. Underbart!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Alla prioriterar på olika sätt,vad som kan förgylla just din vardag.
Vissa åker till Thailand andra på hajk i kanada! Vi valde att göra något där vi vet att vi får ut mesta möjliga.

Jag tror inte man kan definiera just det beteendet för det är inte så att vi tältar utanför spelställena för att få komma längst fram,fastar för att vi inte skall behöva lämna våra platser osv.
Däremot när "Lattjo Lajvband" gör sina spelningar skall här stalkas och skrikas!

Anonym sa...

Ja inte e vi groupies eller stalkers i alla fall, det där va väl onödigt!

Ante sa...

Tycker att ni verkar har gjort en helt fantastiskt underbar och rolig turné och att ni ska fortsätta att göra fler sådana upptåg. Inte alls min mening att verka nedsättande eller provocerande utan mer bara en liten tillbakablick på vad vi diskuterade, skämtsamt, under den mycket trevliga kvällen. Ledsen om jag uttryckt mig klantigt. //A