söndag 3 maj 2009

Papegöy o partaj

Det har varit mycket födelsedagsfirande sista tiden. Min egen födelsedag förra helgen sammaföll, händelsevis, med Lisebergs säsongspremiär. Så denna härliga vårkväll sammanstrålade ett ännu härligare gäng med vänner i denna enorma lekpark för en födelsedags-5-kamp. Många olika stilar, tvälingsanda och temperament visades upp. Till slut blev han utsedd. Loosern i gänget. Loosern som numera är stolt ägare av förlorar-Tyroler-hatten. Hatten delades ut till skränandet från gissnigsvis 50 overkligt överförfriskade norrmän (även dem iklädda förlorar-Tyroler-hattar... kanske säger något...) under den efterföljande middagen på Tyrolen. Där bjöds det även på tidernas längsta betalningsprocedur då servitrisen försvann med våra kort i 15 minuter med resultatet att två av korten sedan var dubbeldebiterade. Liseberg - en park för staden att vara stolt över. Det blev sedan också fyrverkerier, födelsedagsdrink med tomtebloss till tonerna av "Happy Birthday to you"Vino Pasta Due innan firandet avslutades på Dingon. På presentbordet ligger en spa-upplevelse och en grön papegoja och väntar. En tackar.

Helgen som nu precis avslutats har bjudit på på både Kristinas och Jennys gemensamma 35-årsfest och Lindas 30-årsfest. På det hela taget två stycken mycket lyckade fester varav den första bjöd mig chansen att hålla mitt livs första spökskrivna tal. Det är lätt att underhålla när andra gör grovjobbet. Nu känner väldigt många fler till begreppet stripp-kubb. Tack för det Kristina... Det bjöds även på andras musik i form av Mattias coverband Band of Others. Rockade fett! Den andra festen bjöd bl.a. på igångskrämda brandvarnare och Loosern från Liseberg som Pantertant i kvinnokläder. Gemensamt för båda festerna var grymt god buffémat, trevligt sällskap samt gaj och partaj!

Nästa partaj lär bli i annat land. På fredag kliver man på Wizzairs flight mot Warzawa, Polen. Detta ser vi sannerligen mycket fram emot. Möta våren i Polen... av alla ställen...

4 kommentarer:

Bluesbrother sa...

Mannen som get partyt ett ansikte. Missade du kändispartyt på Avalon?
Verkar som kul partyn du upplevt den senaste tiden... stripp-kubb låter som en ny fascinerande gren ;)

Kanske dags för grillfest på Nya Zeeland snart... så nära utomlands man kan komma.

Jokern sa...

Loosern suger ju!

Ante sa...

BRA Jokern! Äntligen har du förstått =)!

Anonym sa...

Papegöy är en vinnare!

//1 av 2