söndag 31 maj 2009

Summer is here.

I morgon är det 1a juni. Då är sommaren, enligt kalendern, officiellt här. Den gjorde dock en härlig tjuvstart under den gångna pingsthelgen. 25 grader varmt och sol hela helgen. Utöver ett vackert sommarbröllop har helgen även bjudit på:

- Grillning i Skatås, inklusive en Peder med en fotboll och tonvis med överskottsenergi. Klarar han bara att överföra hälften av fredagskvällens bollkonster till Holy Divers nästkommande matcher så ser jag inga som helst bekymmer för detta Korplags framtid.

- Picknick och solande på Saltholmen, inklusive en fästingattack mot Robban. Dessa små otäcka djur som numera t.o.m. lurar bland klipporna i skärgården på västkusten. Det är lömskt och det tycker vi inte om. Men, i övrigt, Sverige i sommarskrud tycker vi mycket om. Underbar helg och vädret verkar kunna sega sig kvar ytterligare en eller ett par dagar enligt rapporterna.

-Dessutom piskade Robin Söderling Rafal Nadal med 3-1 i set i Franska öppna idag. Imponerande eller bara tursam engångsföretelse? Whatever, det är stort ändå! Första svenska Grand Slam-titeln sedan 2002 hade ju inte suttit helt fel till nästa helg.

1 kommentar:

Bluesbrother sa...

Toppat med att Zlatan tog hem skytteligan i Italien. Ich liebe dich Zlatan Ibrahimovic!